Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Na potepu

Cariboo - Otroški poganjalec MiniBike - Pink

Cariboo 5904125999469 CA-FR-P
Cariboo - Otroški poganjalec MiniBike - Pink
InStock
69,91 €
-0%
69,91 €
69,91 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Predstavljamo vam Cariboo MiniBike, popolnega spremljevalca za prve vožnje vašega malčka! Zasnovan za tiste malčke, ki že hodijo, Cariboo MiniBike ni le običajen poganjalec – je orodje za učenje ravnotežja in koordinacije.

Z edinstvenim dizajnom, ki vključuje samo eno zadnje kolo, se Cariboo MiniBike osredotoča na pomoč vašemu otroku pri razvijanju ključnih veščin ravnotežja. Ko se prebijajo skozi svojo pot na tem poganjalcu, bodo pridobili samozavest in stabilnost, postavljajoč temelje za prihodnje kolesarske dogodivščine.

Kar ločuje Cariboo MiniFriends je premišljena konstrukcija. Dva kolesa spredaj zagotavljata dodatno stabilnost, kar olajša otroku vzpenjanje in spuščanje. Poleg tega lahka in vzdržljiva zgradba zagotavlja ure varne in zabavne igre.

Podarite svojemu malčku pomoč pri prvemu koraku, k postajanju samozavestnega in veščega kolesarja!

Podrobnosti izdelka

  • Cariboo MiniBike ima nastavljiv kot krmila. Z enim preprostim premikom boste spremenili položaj krmila, da se prilega položaju sedeža.
  • Ta poganjalec ima vgrajeno omejitev obračanja krmila za še večjo varnost. Zaklep preprečuje nenadzorovane ostre zavoje. 
  • Zahvaljujoč možnosti prilagajanja sedeža (25 - 30 cm), bo vaš malček lahko uporabljal poganjalec še dolgo časa.

Lastnosti

PMPC (Priporočena maloprodajna cena) 69,9 €