Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - BIBS x LIBERTY

BIBX x Liberty - Božični darilni set - Chamomile Lawn

BIBS 5713795257638 7500132
BIBX x Liberty - Božični darilni set - Chamomile Lawn
InStock
44,94 €
-0%
44,94 €
44,94 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

S ponosom predstavljamo našo novo kolekcijo, ki je sad sodelovanja podjetij BIBS in Liberty London, ki s svojimi vzorci navdušuje Svet že od leta 1875. Ta čudovit darilni paket sestavljajo sledeči BIBS izdelki: bombažni slinček, priponka za dudo, škatlica za dudo in ropotuljica. 

Bombažni BIBS slinček je narejen iz certificiranega organskega muslin bombaža. Slinček je sestavljen iz večih plasti, ki zagotavljajo najvišjo vpojnost dojenčkove sline pri izraščanju zobkov ali kot zaščita oblačil pri hranjenju. 

Bibs priponka za dudo bo vaša tretja roka. Praktičen pripomoček za uporabo doma, v vozičku ali zunaj.

Škatlica za dudo BIBS je večnamenski izdelek, ki se ne uporablja samo za shranjevanje dud, ko ste na poti, vendar tudi kot posoda za majhne igrače in prigrizke, hkrati pa deluje kot sterilizacijska škatla. V škatlico lahko shranite do 3 BIBS dude. Škatlica vsebuje tudi vstavek, ki se prilega eni BIBS dudi. Vložek je primeren za vse naše različne dude – torej ne glede na to, katero BIBS dudo imate najraje, bo pristajala v škatlo. 

BIBS kenguru ropotuljica je mehka igrača, ki je popolna za majhne raziskovalce. V notranjosti ropotuljice je majhen zvonček, ki ob premikanju ustvarja prijetne zvoke. Ropotuljica je ustvarjena tako, da spodbuja dojenčkova čutila kot so vid, sluh in dotik. Narejena je iz izjemno mehkega pliša in napolnjena z recikliranim poliestrom.

Lastnosti

PMPC (Priporočena maloprodajna cena) 44,95 €