Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Dude - BIBS Colour - Okrogli cucelj

BIBS x Liberty Colour - Chamomile Lawn Vanilla Woodchuck 2

BIBS 5713795253470 12012103
BIBS x Liberty Colour - Chamomile Lawn Vanilla Woodchuck 2
InStock
12,94 €
-0%
12,94 €
12,94 €

Opozorilo

Najmanjša dovoljena količina za ta izdelek je 5.

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

S ponosom predstavljamo našo novo kolekcijo, ki je sad sodelovanja podjetij BIBS in Liberty London, ki s svojimi vzorci navdušuje svet že od leta 1875. Svetovno znane BIBS dude z značilnim okroglim ščitom in okroglim cucljem, dajejo otrokom udobje in varnost že skoraj 50 let. Sesalni del je izdelan iz 100% naravnega kavčuka. Naravni kavčuk je svilnat, mehak in fleksibilen ter daje otroku naravni občutek sesanja. Okrogel, lahek ščit je obrnjen proč od obraza otroka. To zagotavlja oskrbo zraka z občutljivo kožo v območju ust in zmanjša draženje. Material: naravni kavčuk in polipropilen, brez BPA, PVC in ftalatov. Oblikovano in izdelano na Danskem.

Podrobnosti izdelka

S ponosom predstavljamo našo novo kolekcijo, ki je sad sodelovanja podjetij BIBS in Liberty London, ki s svojimi vzorci navdušuje svet že od leta 1875. Svetovno znane BIBS dude z značilnim okroglim ščitom in okroglim cucljem, dajejo otrokom udobje in varnost že skoraj 50 let. 

Sesalni del je izdelan iz 100% naravnega kavčuka. Naravni kavčuk je svilnat, mehak in fleksibilen ter daje otroku naravni občutek sesanja. Okrogel, lahek ščit je obrnjen proč od obraza otroka. To zagotavlja oskrbo zraka z občutljivo kožo v območju ust in zmanjša draženje. 

Material: naravni kavčuk in polipropilen, brez BPA, PVC in ftalatov. 

Oblikovano in izdelano na Danskem.

Lastnosti

PMPC (Priporočena maloprodajna cena) 12,95 €