Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Dude - BIBS Colour - Anatomski cucelj

BIBS x Liberty Colour - Eloise Blush Mix Anatomski cucelj 2

BIBS 5713795255917 221111102
BIBS x Liberty Colour - Eloise Blush Mix Anatomski cucelj 2
InStock
12,94 €
-0%
12,94 €
12,94 €

Opozorilo

Najmanjša dovoljena količina za ta izdelek je 5.

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

S ponosom predstavljamo našo novo kolekcijo, ki je sad sodelovanja podjetij BIBS in Liberty London, ki s svojimi vzorci navdušuje Svet že od leta 1875.

BIBS Colour je originalna BIBS duda in je na trgu že več kot 40 let. Ikonični okrogel ščit je med starši izredno priljubljen. Zato se je BIBS odločil, da klasično dudo izdela tudi z anatomskim (ortodontskim) cucljem.

Okrogel ščit ima tri prezračevalne odprtine in je obrnjen proč od obraza otroka. To zagotavlja oskrbo zraka za občutljivo kožo v predelu ust in zmanjša draženje.

Dudica ima anatomski oz. ortodontski cucelj iz kavčuka (lateksa) oz. naravne gume, ki jo pridobivajo iz drevesa in je brez BPA, PVC in ftalatov. Cucelj se lahko čez čas poveča, zaradi naravnega materiala pa lahko pride tudi do razlik v barvi in jasnosti cuclja.

V cuclju je ventil, ki omogoča, da se duda lahko stisne in se zrak iztisne. S tem se zmanjša pritisk na nebo in dlesni.

 

  • V paketu dobite dve dudici.
  • Oblikovano in izdelano na Danskem / EU.

Podrobnosti izdelka

Varnost in standardi

Skladno z evropskim standardom EN 1400+A2.

Kako sterilizirati dude?

Del dobre higiene dude je pogosto čiščenje dud. Mlajši kot je otrok, pomembneje je, da ga zaščitimo pred bakterijami in vzdržujemo dobro higieno dude.

Pred prvo uporabo

Pred prvo uporabo (ko vzamete dudo iz embalaže) dudo sterilizirajte tako, da jo za 5 minut položite v vrelo vodo (dud ne kuhajte). To velja samo pred prvo uporabo.

Pri naknadnem čiščenju dude sledite trem preprostim korakom:

  1. Dude dajte v čisto skledo. Prelijete jih z veliko vrele vode.
  2. Pustite, da se dude namakajo cca. 5 min.
  3. Vzamete jih iz sklede in pustite, da se posušijo na čisti brisači.

Po čiščenju ni nič nenavadnega, če v cuclju ostane voda. To je posledica dejstva, da so vse naše dude opremljene z ventilom, ki izpušča zrak. Ta prezračevalni sistem povzroči, da se zrak iz notranjosti cuclja iztisne skozi ventil, s čimer se cucelj splošči, da se naravno oblikuje po otrokovi ustni votlini. Ventil je tudi razlog, zakaj se po čiščenju in sterilizaciji v notranjosti cuclja lahko nabere voda. Če je temu tako, preprosto stisnite cucelj in iztisnete odvečno vodo. Če vodne kapljice ostanejo v cuclju, pustite, da se duda posuši na zraku.

Lateks/naravni kavčuk se lahko v redkih primerih 'prenese' na ščit (možno razbarvanje ščita), zato je pomembno, da sterilizirate z veliko vode in ne preveč dud naenkrat.

Pomembno: Dud ne kuhajte!

Dude niso namenjene kuhanju, ker jih visoka vročina uniči. Namesto tega sledite zgornjim navodilom in zagotovo boste ubili bakterije, ne da bi pri tem ogrozili trajnost dude.

Proizvajalec: BIBS DENMARK ApS, Høgevej 19, 3400 Hillerød, Danska

Lastnosti

PMPC (Priporočena maloprodajna cena) 12,95 €